Reviews


5 stars after 123 reviews
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niets aan toe te voegen. Doorgaan zo!! 12/8/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed, lekker eten en veel ook This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service,op tyd en erg vriendelijke service.. Belangrijkste:Heerlijke gerechtenπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 12/2/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd heel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
online bestelling via de website vond ik niet meteen. Voor de rest alles prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Consistent quality as always. Reasonable price. Lovin it. 11/4/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Minimum bestel bedrag van 25 eur is voor 1 persoon best hoog 10/26/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg blij met de manier hoe ze alles hadden verpakt ivm een allergie (heel duidelijk gescheiden in de tas welke producten mijn dochter wel en niet mocht eten, saus apart, top!). Heerlijk eten en een hele vriendelijke bezorger. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iets lager bedrag van bezorgen zou ik prettig vinden vooral als je alleen bent. 10/1/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte website . Duidelijke menukaart. Makkelijk te bestellen. Eten is prima ! Snel geleverd op de aangegeven tijd op Internet. πŸ‘ŒπŸ½ 8/15/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker maar bami wat flauw. Grote porties. Vriendelijke bezorger en erg snel geleverd. 7/22/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nice food, nice service! I’m a recurring customer. πŸ‘πŸ½ 6/3/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was echt heel lekker, goed verzorgd en ingepakt zodat het lekker warm was toen het werd bezorgd, dit gaan we vaker doen. 5/23/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 4/25/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service en heerlijk gegeten. Alles was goed warm en netjes verpakt;)) hele vriendelijke bezorger πŸ‘πŸŒΊ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was heerlik en ruim voldoende ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/7/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er wordt niet vertelt wat het is een belangrijker allergie informatie wordt niet vermeld. Vaker tjaptjoi ergens gehaald en nooit last van schaal- en schelpdieren allergie gehad. Blijkt dat ze hier ook een beetje oestersaus toevoegen. Is lekker maar niet als je er allergies voor bent! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle levering en heerlijk gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
UITSTEKEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1/28/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke gerechten op tijd bezorgd op een correcte manier. Het was ondanks deze lastige tijden een heerlijk diner. 1/20/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect ! 1/17/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend! 1/3/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd. Prima gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was Over heerlijk en bezorging top goed geregeld This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en lekker eten :) 12/17/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle bezorging. Eten was vers en lekker. Ga zo door. 12/16/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De aangegeven bezorgtijd was tussen 18-18.15 uur en het kwam 17.40 uur. Dat is niet handig omdat nog niet iedereen er was. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was erg lekker 12/7/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De gevraagde stokjes waren niet meegeleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Beste Mirjam, sorry maar wij hebben helaas bij bezorging geen wegwerpbestek of stokjes.
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastich weer bestellen regelmatig,laten het bezorgen altijd goed ,goed warm gr jopie 11/19/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal prima en net zo lekker als altijd. Bedankt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten kwam koud aan, niet te eten, sorry! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Golden Star 5 stars after 123 reviews
Golden Star