Reviews


5 stars after 157 reviews
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal haal ik hier altijd af. Nu een keer thuis laten bezorgen. Doe ik niet meer. Ongeveer 45 minuten zitten wachten. Volgende keer even bellen en maar weer afhalen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super bezorging en service en heerlijk vers bereid eten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ga zo door, alles duidelijk en makkelijk 9/30/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was weer prima en op tijd bezorgd 9/21/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker hier 7/4/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/7/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg leuk dat we als vaste klant vandaag een zakje er bij kregen met β€˜kado’ erop. :-) 5/24/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/21/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker gegeten. Dat we nog maar lang van uw lekkernijen mogen genieten 5/18/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/13/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed op tijd. Was heerlijk. 4/28/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De nasi was een beetje flauw, maar de rest was heerlijk. 4/8/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging. Super vers eten. Crispy kroepoek. Loempia en saté kon iets meer zout gebruiken, geen vetsjin want dat geeft een weeïge smaak. 3/29/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, en altijd op tijd. Vriendelijke bezorging. 3/20/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel en heerlijk warm eten. Netjes de Vega gerechten gemarkeerd en apart gehouden. Ook Vega kroepoek gekregen. πŸ™πŸŒΊ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer lekker gegeten ! 2/21/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer lekker gegeten! 1/26/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 1/19/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd graag weer! 1/5/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend!! 1/5/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De eerste keer bezorgservice besteld en zeker niet de laatste, gewoon SUPER !! prima op tijd. Het eten wisten wij al, óók goed. 1/3/2023
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De maaltijden hadden iets warmer gemogen ,verder was het prima πŸ‘ 12/26/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk genoten van een lekker vlot geleverde maaltijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/25/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en netjes op tijd. 12/12/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niets aan toe te voegen. Doorgaan zo!! 12/8/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed, lekker eten en veel ook This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service,op tyd en erg vriendelijke service.. Belangrijkste:Heerlijke gerechtenπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 12/2/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd heel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
online bestelling via de website vond ik niet meteen. Voor de rest alles prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Consistent quality as always. Reasonable price. Lovin it. 11/4/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Minimum bestel bedrag van 25 eur is voor 1 persoon best hoog 10/26/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg blij met de manier hoe ze alles hadden verpakt ivm een allergie (heel duidelijk gescheiden in de tas welke producten mijn dochter wel en niet mocht eten, saus apart, top!). Heerlijk eten en een hele vriendelijke bezorger. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iets lager bedrag van bezorgen zou ik prettig vinden vooral als je alleen bent. 10/1/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte website . Duidelijke menukaart. Makkelijk te bestellen. Eten is prima ! Snel geleverd op de aangegeven tijd op Internet. πŸ‘ŒπŸ½ 8/15/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker maar bami wat flauw. Grote porties. Vriendelijke bezorger en erg snel geleverd. 7/22/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nice food, nice service! I’m a recurring customer. πŸ‘πŸ½ 6/3/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was echt heel lekker, goed verzorgd en ingepakt zodat het lekker warm was toen het werd bezorgd, dit gaan we vaker doen. 5/23/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 4/25/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Golden Star 5 stars after 157 reviews
Golden Star