Reviews


5 stars after 123 reviews
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima en lekker eten en op tijd gebracht. 10/20/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eete is herlijk 10/16/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima. Ga hier meer gebruik van maken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst thuis laten bezorgen,was goed en nog heel warm prima!!! 10/2/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Maaltijd kwam een beetje simpel over, vooral de saus was saai. 10/1/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 9/13/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld. Lekker, warm, en via website dmv tracker de voortgang te volgen. Netjes! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duidelijk menu. In de middag bestelling opgegeven. Bezorgd op afgesproken tijdstip. Smaakte zalig en goed op temperatuur. Bestel zeker nog een keer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was lekker, de bakjes hadden wel iets groter gemogen:) 8/13/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I order regularly, good food! 8/5/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kleine bak nasi en heb bami nog extra groot besteld bij het menu voor ons toch nog iets te weinig. Verder heerlijk gegeten. 7/30/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/5/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd gebracht en heerlijk gegeten πŸ˜‹ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles werd lekker snel gebracht en was erg smakelijk! 6/26/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten! 6/25/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/16/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering. Prima eten. Gewoon goed. 5/31/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great food. Great service. 5/29/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, perfect 5/22/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, grote porties en snelle bezorging πŸ‘ŒπŸ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit en snel bezorgdπŸ‘πŸ‘ 4/14/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb het eten voor iemand anders besteld, die hebben lekker gegeten ‼️ 4/12/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ruim 10 minuten later dan aangekondigd (55 ipv 45 minuten), maar heerlijk eten en perfect op temperatuur! Absoluut voor herhaling vatbaar! 6 verschillende gerechten besteld en het hele gezin vond alles heerlijk! 4/2/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit eten, vriendelijke bezorger en mooi op tijd! 4/1/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik zou graag willen dat je bij het bestellen steeds via het menu weer opnieuw moet zoeken. Verder helemaal super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, en de bestelling kwam heel mooi tussen ons opgegeven tijdslot. Voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker zo als altijd 2/27/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben genoten 2/16/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Thanks great service and food 2/13/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooie website, leuk om bestelling te volgen en we hebben heerlijk gegeten!! πŸ‘ŒπŸ™ 2/12/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppie. Snelle bezorging. Lekker eten!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg overzichtelijke website waar je heel makkelijk kan navigeren, zoeken, bestellen en betalen. Het eten was als vanouds, gewoon goed! 1/23/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima gerechten, snelle levering. Voor herhaling vatbaar. 1/22/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super f8jne bezorger. Zette de spullen net over de drempel in het halletje neer. Eten was vervolgens ook nog erg lekker! 12/26/2020
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/13/2020
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aanrader! 12/12/2020
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2020
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben heerlijk gegeten 12/2/2020
Golden Star Stadhoudersplein 20 0705114630
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2020
Golden Star 5 stars after 123 reviews
Golden Star